Qualitherm-EPS/TOP15: droogbouwsysteem voor vloerverwarming, slechts 15 mm opbouwhoogte

Qualitherm EPS TOP15

 

WEBSHOP TOP15 DROOGBOUWSYSTEEM

CompactFloor PRO genomineerd voor Architects 'Darling 2015

 

De jury zal binnenkort moeten beslissen over de 'meest Innovate product 2015'

De Architects 'Darling Award behoort tot de belangrijkste onderscheidingen van de bouw.
De thermische geleidende laag CompactFloor PRO geproduceerd door de Compact Floor GmbH is genomineerd in de categorie 'meest innovatieve product'. De prijs wordt geschonken door Heinze Marktforschung (Heinze Marketing Research) en architecten en productie-ingenieurs kunnen stemmen over hun meest populaire producten in de categorieŽn, zoals bestrating, vloeren of verwarmingstechniek.
In de categorie 'meest innovatieve product' van de warmte geleidende laag Compact Floor PRO is genomineerd.
De Compact Floor GmbH in Belm (Duitsland) ontwikkelde deze geleidende laag in 2014 om de efficiŽntie van moderne vloerverwarming nog verder toenemen zonder dat daarbij het milieu.
Met de geringe dikte panel van slechts 10 mm combineert CompactFloor PRO de voordelen van een droge constructie met de hoge thermische geleidbaarheid van gegoten gips vloer.

Het resultaat is een energiebesparende geleidende laag, die leidt tot een betere regeling van de vloerverwarming.
Dit spaart het milieu en veroorzaakt welzijn, lange opwarmtijden zijn dan niet meer nodig omdat Compact Floor verwarmt wanneer warmte nodig is.

 

De CompactFloor ģ PRO element is een cement glasvezel gebaseerde geleidende laag van slechts 10 mm dik. Het combineert het voordeel van een klassieke natte chape (hoge thermische geleidbaarheid) met de voordelen van droogbouw (geen vocht, lage opslagmassa).

 

Meer informatie over Compact Floor treft u HIER